Eyüpsultan'da Final Four heyecanı

Eyüpsultanlılar Final Four heyecanını hep birlikte yaşadı. Beş yıllık aranın ardından final bileti alarak THY Euroleague Final Four’a katılma başarısı gösteren temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun maçını vatandaşlar, Eyüpsultan Belediyesi tarafından kurulan led ekranlarda hep birlikte izledi.

Tüm Türkiye Final Four heyecanını yaşarken Eyüpsultanlılar da final maçını ilçede kurulan led ekranlardan izledi. Almanya’nın Berlin kentindeki Über Arena’da Yunanistan temsilcisi Panathinaikos Aktor’la mücadele eden sarı kanaryalıların bu önemli maçı için Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Meydanı’nda ve Çırçır Yaşam Parkı’nda dev led ekranlar kurdu.

Final For heyecanın hep birlikte yaşayan Eyüpsultanlıların, bu heyecanına Eyüpsultan Beledye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen de ortak oldu. Başkan Özmen, maçı Çırıçır Yaşam Parkı’nda basketbol severlerle birlikte izledi.

Kıyasıya geçen mücadelede Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final ilk maçında Panathinaikos AKTOR'a 73-57 mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekip 26 Mayıs Pazar günü Olympiakos’la üçüncülük mücadelesine çıkacak.