Başkan Özmen ESA'nın minik öğrencileriyle buluştu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, müdürlüklere bağlı birimleri ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor. Eyüpsultan Belediyesi Akademisi ve Anaokulları’nı yerinde inceleyen Başkan Özmen, “İhtiyacın farkındayız ve çocukların kaliteli ve güvenli ortamda büyümesi, annelerin sosyal hayata katılması için daha çok çalışacağız” dedi.

Seçim sonrası belediyenin tüm birimlerini yerinde inceleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi Akademisi ve Anaokulları’nı (ESA) ziyaret eden Başkan Özmen, burada çocuklarla keyifli vakit geçirerek sohbet etti.

ESA’nın minik öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Özmen, öğrencilerle birlikte faaliyetlere katıldı.

“İHTİYACIN FARKINDAYIZ DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Okulun öğretmenleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen şu açıklamalarda bulundu: “ESA Anaokulunda Eyüpsultanlı çocuklarımızla tanıştık, çok keyifli zaman geçirdik ve birbirimizi çok sevdik. Belediyemizin şu an tek kreşi var, ihtiyacın farkındayız ve çocukların kaliteli ve güvenli ortamda büyümesi, annelerin sosyal hayata katılması için daha çok çalışacağız.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız