Dev ekranda galibiyet sevinci

Eyüpsultan Belediyesi, EURO 2024'te Milli takımımız ile Çekya arasında oynanan karşılaşmayı, iki ayrı noktaya kurduğu dev ekranlardan canlı olarak yayınladı.

Yoga tutkunları Eyüpsultan'da buluştu

Yoga tutkunları Eyüpsultan’da buluştu

Eyüpsultan Belediyesi Dünya Yoga Günü kapsamında “Yoga, Meditasyon ve Nefes Terapisi Etkinliği” düzenledi.

Asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Eyüpsultan'da et yemeyen çocuk kalmayacak

Eyüpsultan’da et yemeyen çocuk kalmayacak

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in seçim vaatleri arasında yer alan, ihtiyaç sahiplerine yönelik kavurma desteği başladı.

Çiftalan Plaj'ında sezon açıldı

Çiftalan Plaj’ında sezon açıldı

Eyüpsultan Belediyesi’nin İstanbul’un merkezinde keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaşlar için hazırladığı Çiftalan Plajı deniz sezonunu açtı.

Eyüpsultan'da EURO 2024 heyecanı

Eyüpsultan Belediyesi, Milli takımımızın EURO 2024'te Portekiz'le oynadığı maçı, iki ayrı noktaya kurduğu dev ekranlardan canlı olarak yayınladı.

Eyüpsultan'da Dans ve Müzik Festivali

Eyüpsultan Belediyesi, “Dünya Müzik Günü”nde III. International İstanbul Dans ve Müzik Festivali’ne ev sahipliği yaptı.

Eyüpsultanlı 55 şehit için kurban kesildi

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultanlı 55 şehit için kurban kesti.

Başkan Özmen öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Yaz tatiline girecek olan öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, “Bundan sonraki hayatlarında ben çocuklarımdan sadece şunu istiyorum" dedi.

Eyüpsultan baştan aşağı yenileniyor

Eyüpsultan Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız verdi.

ESAY

ESAY'ın ikinci ekibi hazır

ESAY Arama Kurtarma bünyesinde yer alacak olan ikinci ekibimiz, AFAD koordinesinde düzenlenen eğitimleri ve hafif seviye arama kurtarma akreditasyon sınavını başarıyla tamamladı.

Eyüpsultan'ın cadde ve sokakları yenileniyor

Eyüpsultan’ın cadde ve sokakları yenileniyor

29 mahallede ilaçlama çalışmaları aralıksız sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi yıl boyu gerçekleştirdiği sivrisinek ilaçlama çalışmalarına yaz aylarının gelmesiyle birlikte akşam saatlerinde de yoğun bir şekilde devam ediyor.

İstihdam fuarında 25 kurumsal firma iş arayanlarla buluştu

Eyüpsultan Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bölgesel İstihdam Ofisi işbirliğiyle “Eyüpsultan Kariyer ve İstihdam Fuarı” düzenlendi.

Bayram tıraşı ve evde temizlik hizmetiyle yüzler gülüyor

Kurban Bayramı sevinci yaklaşırken Eyüpsultan Belediyesi ilçede yaşayan kimsesiz ve temel ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan yaşlıları yalnız bırakmıyor.

ESMEK eğitim sezonuna muhteşem kapanış

Eyüpsultan Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları, 2023 – 2024 eğitim dönemini tamamladı.

Daha temiz bir Eyüpsultan için çöpleri topladılar

Eyüpsultan Belediyesi, Dünya Çevre Günü kapsamında çevre duyarlılığını sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Kurt Kemeri Piknik alanında çöp toplama etkinliği düzenledi.

Eyüpsultan'a 7 yeni anaokulu

Eyüpsultan’a 7 yeni anaokulu

Eyüpsultan Belediyesi Anaokulları ve Akademisi’nde 2023 - 2024 eğitim öğretim yılını tamamlayan minik öğrenciler için kep atma töreni düzenlendi.

9. Miras Sergisi sanatseverlerle buluştu

Eyüpsultan Belediyesi tarafından her sene düzenlenen Miras Sergisi bu yıl da sanatseverlerle buluştu.

“2024 İETT – İlçe Belediye Buluşmaları”nın ilki Eyüpsultan'da yapıldı

“2024 İETT – İlçe Belediye Buluşmaları”nın ilki Eyüpsultan’da yapıldı

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (İETT), ilçe beldiyeleri ile bir araya gelerek toplu ulaşım konusunda problemlerin masaya yatırdığı “2024 İETT – İlçe Belediye Buluşmaları”nın ilki Eyüpsultan’da yapıldı.