Eyüpsultan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu sene de Eyüpsultanlılara ve Eyüpsultan’a gelen misafirler için Ramazan ayı süresince Ramazan coşkusunun yaşanacağı birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor.

7'den 77'ye herkese hitap eden programları ile öne çıkan Eyüpsultan Belediyesi, Alibeyköy Osmanlı Park ve Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde ise çocuklar için birbirinden eğlenceli çocuk etkinlikleri gerçekleştiriyor.

Çocuk etkinlikleri Ramazan süresince Cumartesi ve Pazar günleri Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde 14:00 – 15:00, Alibeyköy Osmanlı Park’ta ise 15:00 – 16:00 saatleri arasında yapılıyor.

Etkinliklerde çocuklar Hacivat – Karagöz, Meddah, kukla gösterileri, masal dinletileri, çocuk tiyatroları ve birbirinden heyecanlı yarışmalarla eğleniyor, Ramazan ayının güzelliklerini yaşıyor.