Yazı Akademisi için başvurular başladı

Eyüpsultan Tiyatro Okulu ile sahne sanatlarına genç yetenekler yetiştiren Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Yazı Akademisi ile de genç şair ve yazarları edebiyat dünyasına kazandırıyor.

Eyüpsultan Tiyatro Okulu başlıyor

Eyüpsultan Belediyesi tarafından, bu toprakların hikayesini anlatan sanatçılar yetiştirmek amacıyla düzenlenen Eyüpsultan Tiyatro Okulu 6. dönem kayıtları başladı.

Şehir ve Medeniye Okulu kayıtları başladı

Şehir ve Medeniyet Okulu kayıtları başladı

Eyüpsultan Belediyesi Eyüp Sultan Araştırma Merkezi (EYSAM) tarafından, üniversitede eğitim gören veya akademik kariyerini sürdüren, aktif olarak mesleğini icra etmekte olan öğrencilere yönelik düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu 2021-2022 sezonu kayıtları başladı.

Göktürk'te sanat sokağı kuruldu

Eyüpsultan Belediyesi’nin ‘Sanat Atölyeleri Mahallelerimizde’ isimli etkinliği kapsamında Geleneksel Sanatlar ve Musiki Akademisi Eğitimleri her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.