Belediye Meclisinin 04.01.2024 tarihinde yapılan 8. seçim dönemi 5. toplantı dönemi Ocak ayı Meclis toplantısı 2. birleşiminin Komisyondan gelen raporlar bölümünde; Hukuk+Kültür ve Turizm+Çevre+Mesken ve Gecekondu Ortak Komisyonunun 03.01.2024 tarih ve 01 sayılı raporu Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

HUKUK+KÜLTÜR VE TURİZM+ÇEVRE+MESKEN VE GECEKONDU ORTAK KOMİSYON RAPORU

RAPOR NO : 01

RAPOR TARİHİ : 03.01.2024

İLGİ : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 27.12.2023 tarih ve 162309 sayılı yazısı

KOMİSYON İNCELEMESİ

Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün yazısında; “Belediyemizin maliki veya hissedarı olduğu, yazımız ekindeki listede yer alan taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 15. maddesine göre kamu hizmetine tahsis edilmesi hususunda karar alınmak üzere yazımızın Belediye Meclisine havalesini arz ederim.” denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ

Komisyonumuz yapmış olduğu incelemeler neticesinde, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 15. maddesine göre belediyemizin maliki veya hissedarı olduğu Müdürlük teklifi ekindeki listede yer alan taşınmazların kamu hizmetine tahsis edilmesi komisyonumuzca uygun görülmüş olup,

Takdiri meclise arz olunur.

KARAR :

Hukuk+Kültür ve Turizm+Çevre+Mesken ve Gecekondu Ortak Komisyonunun 03.01.2024 tarih ve 01 sayılı raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edildi.