Uzun yıllar ihmal edilen Şair Şirzat Sokak'ta asfaltlama

Eyüpsultan Belediyesi, ilçenin her gün daha konforlu ve daha yaşanabilir hale gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ilçedeki tüm cadde ve sokaklarda yenileme seferberliği başlatılırken, önemli bir geçiş noktasında bulunan ve uzun yıllar ihmal edilmiş olan Şair Şirzat Sokak’ta asfaltlama çalışması yapıldı.

Daha yaşanabilir, konforlu ve temiz bir Eyüpsultan için yoğun mesai harcayan belediye ekipleri, cadde cadde sokak sokak ilçenin dört bir yanını yenilemeye devam ediyor.

CADDE VE SOKAKLAR BİRER BİRER ASFALTLANIYOR

İlçede uzun yıllar ihmal edilmiş, sürücüler ve yayalar için adeta kâbus haline gelmiş cadde ve sokaklar birer birer asfaltlanarak vatandaşın hizmetine sunuluyor.

Ekipler bu kez Esentepe’de Şair Şirzat Sokak ve Esen Sokak’ta asfaltlama çalışmaları yaptı. Her iki sokakta da hasarlı asfalt sökülerek yeni asfalt serimi gerçekleştirildi.