Eyüpsultan'da temizlik ekipleri 7/24 sahada

İlçede yaşayan vatandaşların sağlığı ve konforu için hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediyesi, temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda temizlik ekipleri çöpleri topluyor, çöp konteynerlerini ve gerekli görülen cadde ve sokakları yıkayarak temizliyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar daha çok dışarda vakit geçirmeye başlarken Eyüpsultan Belediyesi de ilçede rutin olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇÖPLER TOPLANIYOR CADDE VE SOKAKLAR YIKANIYOR

Sağlıklı bir yaşam, temiz bir çevre oluşturulabilmesi için çalışmalara hız veren ekipler çöpleri topluyor, gerekli görülen noktalarda ise cadde ve yol yıkama işlemi yapıyor.

Yıkama ve süpürme işlemleri ile cadde ve sokakların temizliğini sağlayan ekipler, diğer taraftan çöp konteynerlerini de özel donanımlı yıkama araçları ile yıkayarak dezenfekte ediyor.