Eyüpsultan'da 19 Mayıs kutlamaları gençlik yürüyüşüyle başladı

Eyüpsultan Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını “Gençlik Yürüyüşü”yle kutladı. Bando eşliğinde gerçekleştirilen coşkulu yürüyüşte Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, “Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürümenin gururuyla, gençlerimizden aldığımız umutla büyük bayramımıza hazırlanıyoruz” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Eyüpsultan’da da coşkuyla kutlanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Kaymakamlığı, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eyüpsultan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde “Gençlik Yürüyüşü” düzenlendi.

Yürüyüşe Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’le birlikte Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selahattin Temiz, Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü öğrencileri, ilçede bulunan okulların öğrencileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

BANDO EŞLİĞİNDE COŞKULU YÜRÜYÜŞ

Bandonun coşku dolu marşları eşliğinde, Eyüpspor Stadı’nın önünden başlayan, Fahri Korutürk Caddesi’yle devam eden yürüyüş Eyüpsultan Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde sona erdi.

Yürüyüşe katılan Başkan Özmen, “Gençlerimizden oluşan 19 Mayıs kortejimizle, Eyüpsultan sokaklarından hemşehrilerimizi selamlayarak gururla geçtik. Milli Mücadele başlangıcını gençlerimize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürümenin gururuyla, gençlerimizden aldığımız umutla büyük bayramımıza hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Eyüpsultan Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende ise Atatürk Anıtı'na çelenk sunulurken, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız