ESAY'dan ilçe sağlık müdürlüğü personeline eğitim

Eyüpsultan Belediyesi Eyüp Sultan Afet Yönetim Birimi (ESAY) Arama Kurtarma eğitmenleri, AFAD koordinasyonunda profesyonel ekipler yetiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda ESAY tarafından Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline destek AFAD gönüllüsü eğitimi verildi.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından, olası deprem ve diğer doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak amacıyla kurulan ESAY Arama Kurtarma Birimi katıldığı saha operasyonları dışında AFAD tarafından akredite eğitmen olarak kurum ve STK’ların arama ekiplerine eğitim vermeye devam ediyor.

DESTEK AFAD GÖNÜLLÜSÜ EĞİTİMİ

ESAY Arama Kurtarma eğitmenleri, İstanbul İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline destek AFAD gönüllüsü eğitimi verdi.