Dev ekranda galibiyet sevinci

Eyüpsultan Belediyesi, EURO 2024'te Milli takımımız ile Çekya arasında oynanan karşılaşmayı, iki ayrı noktaya kurduğu dev ekranlardan canlı olarak yayınladı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen maçı dev ekrandan vatandaşlarla birlikte seyrederek galibiyet sevincini yaşadı.

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F grubunda oynadığı üçüncü ve son maçta Çekya ile karşı karşıya geldi.

KARADOLAP VE GÖKTÜRK’E DEV EKRAN KURULDU

Eyüpsultanlılar, Almanya'nın Hamburg şehrindeki Volkspark Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Göktürk Atatürk Büstü ve Karadolap Parkı’na kurulan iki ayrı dev ekrandan izledi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen de, Rumen hakem Istvan Kovacs’ın yönettiği karşılaşmayı vatandaşlarla birlikte dev ekrandan seyretti.

Hakan Çalhanoğlu’nun 51'inci dakikada, Cenk Tosun’un 90+4’te attığı gollerle Milli takımımız maçı 2-1 galip bitirirken, Başkan Özmen maçın heyecan dolu dakikalarına tanıklık ederek galibiyet sevincini Eyüpsultanlılarla birlikte yaşadı.

Eyüpsultanlılar Milli takımımızın galibiyetini, ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ve meşalelerle kutladı.