Asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, “Eyüpsultan bundan sonra, sadece asfaltlama değil birçok alanda bu tip hizmetleri görecek” dedi.

Eyüpsultan’ın cadde ve sokakları asfaltlanarak yenileniyor. Eyüpsultan Belediyesi ekipleri ilçedeki bazı cadde ve sokaklarda İBB ekipleriyle koordineli olarak bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çalışmalar başlamadan önce ekipler tarafından asfaltlama yapılacak cadde ve sokaklara vatandaşların araç park etmemesi için uyarı amacıyla afişler asılıyor.

ÇALIŞMALAR VEYSEL KARANİ CADDESİ’NDE DEVAM ETTİ

Ekipler bu kez asfaltlama çalışmalarına Çırçır Mahallesi Veysel Karani Caddesi’nde devam etti.

Çalışmaları yakından takip eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen de Veysel Karani Caddesi’ne gelerek incelemelerde bulundu.

Başkan Özmen burada bir yandan yapılan çalışmayla ilgili bilgi alırken bir yandan da vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi.

“40 YILDIR BURADA BÖYLE BİR HİZMET GÖRMEDİK”

Sohbetler sırasında bir vatandaş 40 yıldır burada oturduğunu ve bu süre soyunca böyle bir hizmet görmediğini belirtti. Vatandaşlar ayrıca Başkan Özmen ve ekibine teşekkür ederek çalışmalardan çok memnun olduklarını söyledi.

RİNG SİSTEMİYLE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yaptığı incelemeler sırasında çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Özmen, Eyüpsultan’da asfaltlama çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Bir ring sistemi kurduk. Bütün mahallelerimizi tek tek dolaşıp önce acil olan sokak veya caddelere müdahale ediyoruz. Sonrasında tüm noktalarda eksiklikler giderilene kadar aynı mahallelere bir daha, bir daha gideceğiz. Bugün Çırçır Âşık Veysel Caddesi’ndeyiz. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda bir mesafe var. Burayı tamamladıktan sonra Maslak Yokuşu dediğimiz alana geçeceğiz. Orayı da bitirdikten sonra Topçular’a, Sakarya’ya geçeceğiz. Bu sırayla devam edecek. Sonra tekrar Çırçır’da müdahale etmemiz gereken yerlere geleceğiz ve çalışmalara devam edeceğiz.”

“UZUN YILLAR İHMAL EDİLMİŞ YOLLARIMIZI ASFALTLAYACAĞIZ”

Bu sürecin kasım ayına kadar aralıksız olarak devam edeceğini dile getiren Başkan özmen, şöyle devam etti:

“Uzun yıllardır ihmal edilmiş, asfaltlanması gereken yollarımızı asfaltlayacağız. Az önce bir yurttaşımızla sohbet ettik, o bana ‘40 yıldır buradayım ilk defa böyle bir çalışma görüyorum’ dedi. Emin olsunlar, Eyüpsultan bundan sonra, sadece asfaltlama değil birçok alanda bu tip hizmetleri sıklıkla görecek.”

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız