Eyüpsultan Belediyesi tarafından Osmanlı Park’ta kurulan Ramazan Çarşısı Eyüpsultanlıların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Çarşıda, her yaştan vatandaşa hitap eden standlar yer alıyor. Dileyen vatandaşlar, iftar için birbirinden lezzetli yöresel gıda ürünleri satın alabiliyor, dileyen vatandaşlar ise el emeği ürünler, çok farklı türde kıyafetler bulabiliyor.

Eyüpsultanlılar çarşıda İftar vaktine kadar hem alışveriş yapma imkanı buluyorlar hem de keyifli dakikalar geçiriyorlar.

Çocuklar için de rengarenk balonlar, şekerleme, meşrubat gibi ürünler de tezgahlarda yer alıyor.

Ramazan Çarşısı iftar sonrası da Eyüpsultanlıların akınına uğruyor. Orucunu açan Eyüpsultanlılar Ramazan Çarşısına gelerek, akşam serinliğinde alışveriş yapmanın keyfini yaşıyorlar.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de Ramazan Çarşısı’nı ziyaret ederek vatandaşların hatırlarını soruyor, onlarla sohbet ediyor. Ayrıca çarşıda bulunan dernek stantlarına da konuk oluyor.