Eyüpsultan Belediyesi, ilçe sakinlerine yönelik bilgilendirme ve eğitim amaçlı çok sayıda seminer, konferans ve toplantı düzenliyor.

Sosyal alanda hemen her konuda yapılan etkinlikler bir yandan vatandaşların günümüz teknolojilerine yabancı kalmamaları, bir yandan da daha sosyal olmaları konusunda etkin bir rol oynuyor.

Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi’nde, özellikle orta yaş üstü vatandaşlara yönelik “Sosyal Medya Eğitimi” konulu bir seminer düzenledi.

Vatandaşların teknolojiden uzak kalmadan, sosyal medyayı doğru kullanmaları amacıyla düzenlenen seminerde, görseller eşliğinde yapılan anlatımlarda, yeni iletişim araçlarıyla sağlıklı iletişim kurma yolları anlatıldı.