Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Açık Hava Tiyatro Etkinlikleri sona erdi.

4 gün boyunca farklı noktalarda sahnelenmesi planlanan tiyatro oyunun ilki 23 Eylül Pazartesi günü Yağlıdere Parkında sergilendi. 24 Eylül Salı 20.00’da Güzeltepe Gençlik ve Kültür Merkezi Bahçesinde yapılması planlanan tiyatro hava şartlarından dolayı iptal edildi. 25 Eylül Çarşamba 20.00’da ise Alibeyköy Mahallesi Osmanlı Park'ta gerçekleştirildi. 26 Eylül Perşembe günü de İstanbul'da yaşanan depremden dolayı Rami Mahallesi Bir Nefes Parkındaki gösterim iptal edildi.

Eyüpsultan Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencilerinin sahneye taşıdığı Keşanlı Ali Destanı isimli tiyatro oyununun gösterimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.