Eyüpsultan Belediyesi, müzik dünyasında bir döneme damgasını vurmuş, büyük usta Kayahan’ın bestelerinden oluşan çok özel bir konser düzenledi.

Okyanus Kolejleri’nde gerçekleştirilen Kayahan Besteleriyle Konserinde, Kayahan’ın dillerden düşmeyen birbirinden güzel eserlerini kızı Beste Acar Bölek seslendirdi.

Konserde, “Yemin Ettim”, “Odalarda Işıksızım”, “Bir Aşk Hikayesi”, “Atın Beni Denizlere”, “Emrin Olur” gibi hafızlardan hiç silinmeyen Kayahan şarkılarını seslendiren Açar, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Beste Acar, konserin son bölümünde ise oğlu Rüzgar’ı da sahneye çıkartarak beraber şarkı söylediler.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in de izlediği konserde, Beste Acar’a çiçek takdiminde bulunan Başkan Deniz Köken, “Nasıl anılmak istiyorsak öyle yaşayalım diyoruz. Kayahan için burada toplandık. Hep beraber bundan sonraki süreçte de inşallah yine güzel programlarda bir arada olalım istiyoruz” dedi.