T. C. Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü
Kültür Merkezleri Kursiyer Ön Başvuru Formu

Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, kültür merkezlerindeki sanat eğitimlerinde kültürel gelişimi sağlamak ve sanat eğitimlerini destekleyip tamamlamak için seminerler ve kurslar düzenlemektedir. Kursiyer bu kurs veya seminerlere katılmakla yükümlüdür.


Eyüpsultan Belediyesi Kültür Sanat Eğitim Programı, eğitim dönemi sonuna kadar derslere düzenli devam eden ve başarı gösteren her kursiyere “Kurs Bitirme Belgesi” verebilmektedir.


Eyüpsultan Belediyesi'nin düzenlediği kültür-sanat eğitimleri ücretsizdir.


Açılan kurs ve seminerlere 16 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımız katılabilecektir. (16 yaşından küçük kişiler Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze başvurabilirler). Kültür sanat merkezlerinde kursiyerler aynı dönem içerisinde sadece 1 (bir) branşta eğitim alabilmek ile birlikte, kontenjanların müsait olması durumunda ikinci bir branşta eğitim alabilecektir.
Kursiyerlerin derslere devamlılığı zorunludur.

Mazeretsiz olarak 3 (üç) kez devamsızlık yapan kursiyerin kaydı silinir.


Kursiyer eğitim gördüğü kültür sanat merkezinde demirbaşa zarar verdiği takdirde, verdiği zararı karşılamak ile yükümlüdür.


Kültür sanat merkezlerinin düzenlediği sergilerde kursiyer ürettiği çalışmaları Eyüpsultan Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından talep edildiği takdirde sergilemek ile yükümlüdür.
Eyüpsultan Belediyesi, kültür sanat merkezlerinde kursiyerlerin eğitim sırasında çekilmiş görüntülerinin ve ürettikleri eserlerinin fotoğraf, video, vb. kayıtlarını her türlü yayın organında kullanım hakkına sahiptir.


Derslere geç kalmayı alışkanlık haline getiren, dersleri aksatan, genel ahlak kurallarına aykırı davranan kursiyer uyarılacaktır. Uyarıları dikkate almayan kursiyerin kurslarla ilişkisi kesilecektir.


Kültür sanat merkezleri resmi tatillerde kapalı olup, merkezlerin bu tatil günlerinde kursiyeri bilgilendirme zorunluluğu yoktur.


SON BAŞVURU TARİHİ: 30 EYLÜL 2024

1 EKİM 2024 TARİHİNDEN İTİBAREN MÜLAKATLAR İLE İLGİLİ TARAFINIZA DÖNÜŞ YAPILACAKTIR.



SERTARİKZADE KÜLTÜR SANAT MERKEZİ İLANA ÇIKILACAK BRANŞLAR


SERAMİK
ÇÖMLEK
TEZHİP
EBRU
KUMAŞ EBRU
TASARIM EBRU
"EL YAPIMI KAĞIT ATÖLYESİ (Geri Dönüşüm Malzemeleri ile)"
TAMBUR REBAB
BENDİR
NEY
ÇİNİ
MİNYATÜR
KARAGÖZ YAPIMI VE OYNATIM KURSU
UD
KANUN
HAT
KALİGRAFİ
BAĞLAMA


ZALMAHMUTPAŞA KÜLTÜR SANAT MERKEZİ İLANA ÇIKILACAK BRANŞLAR


KARAKTER TASARIMI VE İLLÜSTRASYON
EL YAPIMI KAĞIT ATÖLYESİ
KARAGÖZ TASARIMI VE OYNATIM KURSU
MODERN EBRU
KARA KALEM
ÇÖMLEK
SERAMİK
TEZHİP


EYÜPSULTAN KÜLTÜR SANAT MERKEZİ İLANA ÇIKILACAK BRANŞLAR


TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU
TİYATRO KURSU