Eyüp Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Musiki Sohbeti ve Meşk" programı, Caferpaşa Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Her ay Eyüp Sultan sınırları içerisinde dünyaya gelmiş, yaşamış, musiki çalışmalarını yürütmüş ve vefat etmiş olan önemli bestekarların hayatlarını, eserlerini ve eserlerinin icralarının dinlendiği "Musiki Sohbeti ve Meşk" programında bu ay Buhurizade Mustafa Itrı Efendi'nin eserlerine yer verildi.

Eyüp Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü programa Eyüp Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Yaşlılar Birimi katılım sağladı. Birbirinden nefis Türk Sanat Musiki eserlerinin seslendirildiği program, yoğun ilgi gördü.