Eyüpsultan Belediyesi tarafından farklı branş ve alanlarda devam eden kültür sanat etkinlikleri ile sanat eğitimleri sezonu muhteşem bir törenle sona erecek.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Eyüpsultan Belediyesi, öğrencilerinin vereceği müzik dinletisi, tiyatro gösterimi, sergiler ve çeşitli etkinliklerle kültür ve sanat sezonunu kapatıyor.

Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak olan programda, Eyüpsultan Belediyesinin kültür merkezlerinde Çini, Seramik, Çömlek, Minyatür, Ebru, Hat, Kaligrafi, Tezhip, Resim ve Cam Sanatı kurslarına katılan kursiyerlerin çalışmaları sergilenecek.

TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ

Eyüpsultan Belediyesi 2017-2018 Kültür Sanat Sezonunu anlatan sinevizyon gösteriminin ardından, Eyüpsultan Tiyatro Okulu'nun (ETO) öğrencileri William Shakespeare ve Hz Mevlana'nın eserlerinden oyunlar sahneye koyacaklar.

Ardından, Eyüpsultan Halk Oyunları öğrencileri Diyarbakır Yöresi “Kurt Kuzu Mizansenli Oyunu” (Çocuk Grubu), Antep Yöresi (Çocuk Grubu), Diyarbakır Yöresi (Yetişkin Grubu) ve Ege Yöresi'ne (Yetişkin Grubu) ait halk oyunlarını oynayacaklar.

Serterikzade Kültür Merkezinde verilen, Tambur, Ud, Ney, İstanbul Kemençesi, Bendir, Gitar, Keman ve Piyano kurslarına katılan öğrenciler hocaları eşliğinde parçalar çalacak.

4 Mayıs Cuma günü saat 19:00'da EKSM'de (Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi) başlayacak olan programımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir.