04 Ocak 2018 tarihinde Eyüpsultan Camii'nde sabah namazına müteakiben başlayan ''Kudüs İçin Elele'' programı, Grup Yürüyüş Konseri ile sona erdi.

Eyüpsultan Belediyesi önderliğinde Genç İHH, Genç Ensar, Türkiye Gençlik Vakfı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışması olan ve Eyüpsultan'dan Kudüs'e dua köprüsünün kurulmasını hedefleyen program kapsamında sahne alan Grup Yürüyüş, büyük ilgi gördü.

Beğenilen ezgilerini seslendiren Grup Yürüyüş gecenin sonunda ayakta alkışlandı.

“DUA ETMENİN YANINDA SIK SIK KUDÜS'Ü ZİYARET ETMELİYİZ”

Programın açılış konuşmasını yapan Genç İHH Eyüpsultan temsilcisi Murat İnkaya, ''Özellikle genç arkadaşlarımızı burada görmek bizi gururlandırıyor. Kudüs'e bizler sahip çıkacağız'' dedi.

Açılış konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Davut Akgül ise, ''Eyüpsultan'dan Kudüs'e uzanan bu dua köprüsü Kudüs'e olan hassasiyetimizin kanıtıdır. Duaların yanı sıra mümkün oldukça, imkân buldukça sık sık Kudüs'ü ziyaret etmeli ve Kudüs'e sahip çıkmalıyız.'' dedi.

“O SES TÜRKİYE” NİN BAŞARILI YARIŞMACISI DA GRUP YÜRÜYÜŞ KONSERİNDEYDİ

O Ses Türkiye yarışmasına katılan hem müziği ile hem de efendi tavırları ile takdirleri hak eden başarılı sanatçı Resul Aydemir de geceye katılım gösterdi.

Programı başından sonuna kadar pür dikkat takip eden Aydemir'e izleyicilerin ilgisi büyüktü.