Belediye Başkanımız Remzi Aydın, Ezher Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Dernek (EZDER) Başkanı Ekrem Düzcan ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

Belediyemiz Başkanlık Makamı’nda yapılan görüşmede, Eyüp Belediyesi ve EZDER (Ezher Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği) işbirliğinde yapılabilecek projeler masaya yatırıldı.

EZDER üyesi Arapça öğretmenlerinin, 5. ve 9. sınıflara yönelik gönüllü olarak Arapça ders vermek istediğini öğrenen Başkanımız Remzi Aydın, yeni bir proje daha geliştirdi.

Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’ni tahsis ederek burada gençlere ücretsiz Arapça kursları açabileceklerini belirten Aydın, EZDER mensuplarıyla bu tür eğitim-kültür projelerinde birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.