Eyüp Belediyesi Afife Hatun Kültür Evinde psikolog Elif Demirer ile 12 hafta boyunca gerçekleştirilen Annelik Akademisi'nin birinci modülü tamamlandı. Tamalanan eğitimle mezun olan anneler, sertifikalarını almak için bir araya geldi.

Afife Hatun Kültür Evinde düzenlenen sertifika programında Eyüp Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Davut Akgül, akademiye katılan anne ve anne adaylarına sertifikalarını verdi. Beşinci anne grubunu da mezun eden Annelik Akademisi, 2 yılda toplam 140 anneyi sertifika sahibi yapmış oldu.

Anne ve anne adayları birinci modülde, erken çocukluk döneminde gelişimsel dönem özellikleri, ebeveyn yaklaşımları, annenin ruh halleri, çocuklarda görülen uyum ve davranış sorunları gibi birçok teorik bilgi edindi.