Eyüp Belediyesi 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışması başladı. Eyüp'te Ramazan konulu yarışmanın bu yılki teması "Paylaşmak" olarak belirlendi.

Yarışmaya katılacak olan eserleri İzzet Keribar, Hali Ömer Camcı, Cem Koronel, Ali İhsan Gülcü, Nevzat Yıldırım, Merih Akoğul, Fatih Yaşar ve Eyüp Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Davut Akgül'den oluşan jüri üyeleri değerlendirecek.Yarışma sonucunda ödül olarak 1.'ye 5.000 TL, 2.'ye 3000 TL, 3.'ye 2000 TL. verilecek. Mansiyon ödülleri 750 TL ödülü ile 3 eser için sahiplerini bulacak. Sergileme/Satın Alma ise en fazla 24 adet eserle 100 TL olarak belirlendi.

Son katılım tarihi 10 Temmuz 2016 olarak belirlenen Eyüp’te Ramazan “Paylaşmak” adlı yarışma, Eyüp Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü çalışanları, jüri üyeleri ve TFSF temsilcisi ile 1. dereceden akrabaları dışında tüm profesyonel ve amatör fotoğrafçılara açık olacak. Online başvuru ile katılım sağlanacak yarışmada son katılım 10 Temmuz 2016 günü saat 23.00

Jürinin 20 Temmuz 2016'da toplanacağı, 25 Temmuz’da da sonuçların açıklanacağı "Paylaşmak" adlı fotoğraf yarışması 15 Ekim'de sergi açılışı ve ödül töreni ile son bulurken eserler 30 Aralık'ta albüm haline getirilecek.

Eyüp Belediyesi 5. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’na buradan başvuru yapabilirsiniz.