Eyüpsultan'da, Hayvanları Koruma Günü anlamlı bir etkinlikle kutlandı

Eyüpsultan’da, Hayvanları Koruma Günü anlamlı bir etkinlikle kutlandı

Eyüpsultan Belediyesi, İBB Park Bahçeler Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı iş birliği ile 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü kutlamak ve farkındalık oluşturmak adına çok özel bir etkinliğe imza attı.

5 bin öğrenciye İstanbulkart Aylık Abonman desteği

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediyesi, öğrencileri eğitimden ulaşıma hiçbir konuda yalnız bırakmıyor.

Şeyhülislam Mustafa Efendi Parkı yepyeni görünümüne kavuştu

Eyüpsultanlıları daha düzenli, sağlıklı, yeşil bir ortama ve daha yaşanabilir bir çevreye sahip olmaları için mahallelere renk katan parklarla buluşturmaya devam ediyoruz.

Basın dünyasının iki duayen ismi Galeri Eyüpsultan'da

Basın dünyasının iki duayen ismi Galeri Eyüpsultan’da

Koleksiyoner Mustafa Taviloğlu'nun 50 yılı aşkın süredir biriktirdiği eserlerden oluşan sergiyi son olarak basın dünyasının iki duayen ismi Ertuğrul Özkök ve İsmet Berkan ziyaret etti.

Dünya Kahve Günü'nde Eyüpsultan'ı kahve kokusu sardı

Dünya Kahve Günü’nde Eyüpsultan’ı kahve kokusu sardı

Eyüpsultan Belediyesi, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde, kahve tutkunlarına Eyüpsultan Meydanı’nda kahve ikramı yaptı.

Eyupsultanlı çocuklara süt ikram edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Dünya Süt Günü dolayısıyla İstanbul’un tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak çocuklara süt ikramında bulundu.

Geleceğin yazılımcıları Eyüpsultan'da yetişiyor

Geleceğin yazılımcıları Eyüpsultan’da yetişiyor

Öğrencilerin kişiliğine, yeteneğine, hedeflerine ve kendilerini keşfetmelerine yönelik çalışmalara imza atan Eyüpsultan Belediyesi, gençleri teknoloji ile tanıştırıp, yeni teknolojiler üretmeye teşvik ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Yaşlılar Günü'ne özel etkinlik

Eyüpsultan Belediyesi’nden Yaşlılar Günü’ne özel etkinlik

Eyüpsultan Belediyesi, 1 Ekim Yaşlılar Günü’ne özel nostalji rüzgarları estiren bir etkinlik düzenledi.

Kış Spor Okulları'nda eğitimler başlıyor

Kış Spor Okulları’nda eğitimler başlıyor

Eyüpsultan Belediyesi'nin, çocukların ve gençlerin spor yapmalarına imkân sağlamak için her yıl periyodik olarak düzenlediği Kış Spor Okulları'nda eğitimler başlıyor.

Lezzetin adresi Rami Sosyal Tesisleri

Eyüpsultan Belediyesi’ne ait sosyal tesisler Eyüpsultanlıları olduğu kadar, İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen vatandaşları da ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Özmen söz verdi, Sofular Yokuşu Parkı yenilendi

Mahalle Buluşmalarında ilçedeki komşularıyla buluşup görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, burada verdiği sözleri de kısa sürede yerine getiriyor.

Rahmi Koç'tan Galeri Eyüpsultan'a ziyaret

Rahmi Koç’tan Galeri Eyüpsultan’a ziyaret

Koç Holding Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Rahmi Koç, Galeri Eyüpsultan’da açılan "Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" sergisini ziyaret etti.

Mimarlık öğrencilerinden Eyüpsultan'da mimari tasarım çalışması

Mimarlık öğrencilerinden Eyüpsultan’da mimari tasarım çalışması

Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri ve Eyüpsultan Belediyesi iş birliği ile ilçede bulunan tarihi mekân ve alanlarla ilgili mimari tasarım çalışmaları yapılacak.

Bilgi Evleri'nde eğitimler başladı

Bilgi Evleri’nde eğitimler başladı

Eyüpsultan Belediyesi’nin, ilçede yaşayan 8 - 14 yaş arası çocuklara yönelik ücretsiz eğitim verdiği bilgi evlerinde 2024 – 2025 eğitim öğretim dönemi başladı.

Nişancı Mahallesi'nde asfalt çalışması

Nişancı Mahallesi’nde asfalt çalışması

“Yaşamaya Değer” sloganı ile hizmet üretmeye devam eden Eyüpsultan Belediyesi’nin cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ilçenin farklı bölgelerinde aralıksız sürüyor.

Eyüpsultanlı komşularımıza kavurma desteğimiz devam ediyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen seçim öncesi verdiği vaatleri birer birer yerine getirirken, ihtiyaç sahiplerine yönelik başlattığı kavurma desteğine de devam ediyor.

"Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" sergisi Galeri Eyüpsultan'da

"Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" sergisi Galeri Eyüpsultan’da

Koleksiyoner Mustafa Taviloğlu'nun 50 yılı aşkın süredir biriktirdiği eserlerden oluşan "Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" sergisi Galeri Eyüpsultan’da sanatseverlere kapılarını açtı.

Dünya Temizlik Günü'nde anlamlı etkinlik

Dünya Temizlik Günü’nde anlamlı etkinlik

“Ortak evimiz dünyayı birlikte koruyalım” sloganıyla düzenlenen etkinlikte, Eyüpsultan’da ormanlık alanlarda çöp toplandı.

Alzheimer için “Alzheimer Gündüz Yaşam Evi”

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçedeki her bölgede özellikle çocuk, kadın, engelli ve yaşlıların yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştiren Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Dünya Alzheimer Günü'ne özel etkinlik

Eyüpsultan Belediyesi’nden Dünya Alzheimer Günü’ne özel etkinlik

Eyüpsultan Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği iş birliği ile düzenlenen 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü etkinliğinde Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Alzheimer hastası vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.