Eyüpsultan Belediyesinin Eyüpsultan Camii Meydanı’nda düzenlediği ‘Sohbet Meclisi’ programı devam ediyor.

Her gün birbirinden değerli konukların ağırlandığı ‘Sohbet Meclisi’ne Eyüpsultan İlçe vaizlerinden Hasan Kuzeytemiz konuşmacı olarak katıldı.

Eyüpsultan Camii Meydanında gerçekleştirilen programda Hasan Kuzeytemiz, Ramazan Ayı'nda Allah'a yönelmenin öneminden bahsetti.

"Ramazan-Şerif Ayı gayret ayıdır" diyen Kuzeytemiz, şöyle devam etti:

"Günaha batmış insanlara yardım etmek gerekir. Bir günahkârı kurtarmanın sevabı ibadet etmek kadar değerlidir. Paylaşma ve kardeşlik ayındayız. Filistin’de, Afrika’da mazlum coğrafyanın mağdur insanlarına yardım etmeliyiz. Mazluma yardım etmek ve ona yapılan haksızlığı ortadan kaldırmaya çalışmak dini ve vicdani bir görevdir."

Eyüpsultan İlçe vaizlerinden olan Hasan Kuzeytemiz’in konuşmasını Eyüpsultan’a ibadet etmeye gelen çok sayıda vatandaş da ilgiyle takip etti.