Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan-ı Şerif’i en iyi şekilde ağırlamak, vatandaşların Onbir Ayın Sultanı’nı en iyi şekilde idrak etmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği programlar aralıksız devam ediyor.

Programlarda birbirinden değerli konuklar, özgün anlatımlarıyla, farklı konuları aktarıyorlar.

Büyük ilgi gören Ramazan Söyleşileri Programı, her akşam Teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi Avlusu’nda gerçekleşiyor.

BAŞKAN KÖKEN, VATANDAŞLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız’ın da katılımıyla gerçekleşen programa, şair Orhan Özekinci ve yazar Kaan Murat Yanık konuk oldu.

Moderatörlüğünü Raşit Ulaş’ın üstlendiği programda konuklar Osmanlı dönemi ramazanlarından bahsedip o zamanın edebiyat ve din bakışını mercek altına aldılar.

Tasavvuf Musikisi konseri veren Grup Neva’nın büyük alkış aldığı programda, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.