Masallar çocukluğumuzun rüyalarını süsleyen, geleceğimize miras, vazgeçilmez kültür değerlerimiz...

Eyüpsultan Belediyesi bu değerlerimizi çocuklarla buluşturmak, geçmişle günümüz arasında bir köprü kurarak çocukların hayal dünyalarını birbirinden güzel masallarla geliştirmek için “Masal Ağacı” isimli bir program düzenliyor.

Zal Mahmutpaşa Külliyesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda, uçan halılar, Keloğlan ve daha nice masal kahramanları Masalcı Dede Sezgin Maden’in anlatımında dile gelip canlanıyor.

Tüm masal severlerin davetli olduğu Masal Ağacı programında çocuklar, masallarla buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. Ayrıca programa katılan ve anlatılan masalları dikkatle dinleyen çocuklara Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken adına çeşitli hediyeler veriliyor.