Eyüpsultan Belediyesi’nin Ramazan ayına özel hazırladığı etkinlikler kapsamında çocuklar için hafta sonu cumartesi ve pazar günleri birbirinden eğlenceli programlar gerçekleştiriliyor.

Bu programlar sayesinde hem çocuklar hem aileleri unutamayacakları bir Ramazan yaşıyorlar.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de etkinlik alanlarını ziyaret ederek çocukların mutluluklarını paylaşıyor.

Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde hafta sonu düzenlenen çocuk etkinliklerinde İbiş sahne alarak çocukları kahkahalara boğdu, eğlenceli yarışmalar düzenledi. Keloğlan ile masal diyarlarına yolculuğa çıkıldı, Hemen ardından başlayan Çocuk Tiyatrosu’nda ise eğitici ve eğlenceli bir oyun sahnelendi.

Alibeyköy Osmanlı Park’ta ise çocuklar için Volkan abi birbirinden güzel çocuk şarkılarını seslendirdi, keloğlan, Nasreddin hoca, Karagöz ve Hacivat çocuklara neşeli dakikalar yaşattı, sonrasında kukla gösterisi yapıldı.

Ayrıca yine Osmanlı Park’ta her hafta cumartesi ve pazar günleri kurulan şişme oyun gruplarında çocuklar doyasıya eğleniyor.