Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi, Türk Sanat Müziği’nin en önemli seslerinden biri olan Zekai Tunca’yı ağırladı. Eyüplülere unutulmaz bir konser veren Tunca, program sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Eyüp Belediyesi Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi Hayali Sait Tiyatro Salonu konserlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son olarak merkezde Türk Sanat Müziği’nin önemli seslerinden biri olan Zekai Tunca Eyüplülere bir konser verdi.

Pek çok kişinin dilinde ve gönlünde yer etmiş, birbirinden güzel onlarca eserin bestekarı ve icracısı olan değerli sanatçı Zekai Tunca, aralarında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın’ın da bulunduğu izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Program boyunca Türk Sanat Müziği’nden seçme eserleri yorumlayan Tunca, konser sonunda ayakta alkışlandı.