Eyüp Belediyesi ve Eyüp Musiki Vakfı'nın birlikte düzenlediği "MİRAS" adlı konser Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın tebrik ve kutlama için çelenk gönderdiği konser dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

Asırlardır Türk Müziğinin merkezi konumundaki Eyüp'te gerçekleşen konserde gelecek nesillere bırakılacak kültürel miraslardan beste ve güftleri seslendiren Eyüp'ün Sesleri Topluluğu bir çok makamda şarkılar söyledi. Türk Musikisinin farklı dönemlerinden örnekler sunan topluluğa Sinem Sevindik ve Rıfat Çalışkan solistlik, Serap Yaşar, Elif Bestehan Görmüş ve Gökhan Aksoy vokalistlik yaptı.

Ağırlıklı olarak Reform Dönemi şarkılarının seslendirildiği konserde Klasik Dönem, Romantik Dönem ve Neo Klasik Dönem işlendi. Şarkılar Muhayyer Divan, Rast Nakış Beste, Segah Yörük Semai, Segah, Rast, Neva, Nihavend, Hicaz, Uşşak, Hüseyni, Şehnaz Longa, Kürdilihicazkar, Suzinak, Muhayyer Kürdi olarak dinleyicilerin beğenisine sunuldu.