Eyüp Belediyesi Sergi Salonu'nda, karikatür alanında daha önce önemli ödüller alan ve Türkiye'nin yetiştirdiği nadide sanatçılarından Orhan Doğu Karikatür Sergisi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Eyüp Belediyesi ve Eyüp Dostları Vakfı'nın birlikte düzenlediği, Eyüp doğumlu 84 yaşındaki sanatçı Orhan Doğu’nun Karikatür Sergisi Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Dostları Vakfı yöneticileri, üyeleri ve bir çok karikatürist ile açılışı yapılmıştı. Eyüplü sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan sergiye öğrencilerin ilgisi de büyük oldu. Son olarak Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Özel Bil Okulları öğrencileri sergiyi dolaştılar. Orhan Doğu ile sohbet etme ve karikatürler hakkında konuşma imkanı bulan öğrenciler toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.