Eyüp Belediyesi Göktürk Kültür Sanat Merkezi’nde hafta sonları düzenlenen etkinliklere yediden yetmişe tüm Eyüplüler büyük ilgi gösteriyor.

Göktürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde Cumartesi gecesi öğretmenler, Göktürklülere muhteşem bir müzik ziyafeti çekti.

Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen konserde, müzisyenler ve solistlerin hepsi öğretmendi.

Öğretmenler Türk Sanat ve Halk Müziği’nin sevilen eserlerini bu sefer de Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü anısına seslendirdiler.

Programda seslendirilen eserler başlıca şunlardı: Bülbülüm Altın Kafeste, Eledim Eledim, Kışlar Doldu Bugün, Çanakkale İçinde, Hoş Gelişler Ola, Mızıka Çalındı Düğün mü Sandın, Yemen Türküsü, Hicaz Rumeli Türküsü.