Eyüp Belediyesi Caferpaşa Kültür Sanat Merkezinde, Kültür İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Meragi Musiki Topluluğu ile yapılan "Musiki Sohbeti ve Meşk" programı devam ediyor.

Eyüp Belediyesi Caferpaşa Kültür Sanat Merkezinde Eyüplü yaşlı vatandaşlarımızın katılım sağladığı musiki meşkinde, Eyüp'te dünyaya gelmiş, yaşamış ve çalışmalarını burada sürdürerek Türk Musikisine yön vermiş bestekarların eserleri icra ediliyor.

Geleneksel musikinin seçkin eserlerinden örnekler sergilemenin yanı sıra eserlerin anlamlarına dair incelikler üzerine bir sohbet gerçekleştiren Meragi Musiki Topluluğu musikinin medeniyet ve anlam dünyasına da vurgu yaparak, “Musiki baktığmız yere ve düşünceye doğru şekillenir. İmam Gazali, 'Ameller niyetlere göre cezalandırılır ya da ödüllendirilir' diyor." dedi.

Eyüplü yaşlılarımız Musiki Sohbeti ve Meşk programında, Meragi Musiki Topluluğun meşk ettiği eserlerle hoş bir gece geçirdi.