Eyüp Kültür Sanat Merkezinde ''Hassta Etme Adamı'' adlı tiyatro oyunu Eyüplü sanat severlerle buluştu. Vatadaşların çok yoğun ilgisi ile karşılaşan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Eyüplüleri güldürdü.

Eyüp Belediyesi Eyüp Kültür Sanat Merkezi Hayali Sait Tiyatro Salonunda izleyicisi ile buluşan ve iki perdelik tiyatro oyunu Hassta Etme Adamı izleyenleri gözlerinden yaşlar gelinceye kadar güldürdü. Uygur kardeşlerin performanslarının büyük alkış aldığı tiyatro oyununda Eyüplü bir izleyicinin sahneye çıkarak tiyatronun bir bölümünü üstlenmesi ise tiyatroyu daha da komik bir hale getirdi.

Behzat Uygur'un sahneye bir seyirci çağırması ile sahneye çıkan Şükrü Özer, tiyatronun bir bölümününde rol alarak izleyicilere keyif dolu anlar yaşattı.

Eyüplülerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatronun sonunda Behzat Uygur, “Bu imkanı sağlayarak Eyüplü sanatseverle biz tiyatrocuları bir araya getirdiği için Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür ederiz.” diye konuştu.