Eyüp Belediyesi’nin, İstanbul Medya Akademisi işbirliği ve TRT medya sponsorluğunda hazırladığı, 7 ay sürecek olan Eyüp Film Akademisi projesi, 11 Aralık 2015’te başlıyor!

Üniversite öğrencisi ya da üniversite mezunu, sinemayla tanışmak isteyen, Eyüp’ün tarihi ve kültürel dokusunda sinema sektörüne nitelikli eserler bırakmak, akademik ve sanatsal eğitimlerle sinema kültürünü geliştirmek isteyen herkesi Eyüp Film Akademisi’ne bekliyoruz!

Yönetmenlik, Film Yapım Teknikleri, Senaryo Yazarlığı, Film Eleştirmenliği, Kurgu ve Görsel Efekt gibi 7 aylık teorik- uygulamalı eğitimlerin sonunda verilecek sertifika ile sinema sanatına nitelikli sinemacılar kazandırmayı hedefliyoruz.

Son başvuru tarihi 29 Kasım 2015! Mülakatlarımız 3 – 8 Aralık tarihleri arasında Eyüp Belediyesi’nde yapılacaktır. Kazanan 30 kişi, 9 Aralık 2015’te internet sitemizden ve sosyal medya adreslerimizden duyurulacaktır. Ayrıntılı bilgi için; (0212) 452 66 66’dan bizlere ulaşabilirsiniz.

Başvuru için lütfen tıklayınız…

Eğitimler;

Her Cuma saat 10:00 – 13:00 veya 14:00-17:00 arası İstanbul Medya Akademisi Yenibosna Uygulama Kampüsü,

Her Cumartesi ve Pazar 10:00 -15:00 arası Rami Hasan Nail Canat Sanat Akademisi’nde gerçekleşecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

• Üniversite öğrencisi ya da üniversite mezunu,
  • Sinema sektörüne ilgi ve heyecan duymak,
  • Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık olmak,
  • Bilgi ve becerilerini geliştirip, yaratıcılığını harekete geçirmek istemek,
  • Yeni filmler üretme yolunda ben de varım diyebilmek,
  • Projenin yürütücüsü tarafından koyulan, katılım şartlarına uymak, (Okumalar, seminerlere katılım, araştırma yapmak vb)
  • Başvuru formundaki “Önyazı” kısmının istenilen şartlarda doldurmak.