Eyüp Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri önemli bir yazarı konuk etti. Gençlerle buluşan Dücane Cündioğlu’nun söyleşisine Başkan Remzi Aydın da katıldı.

Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen söyleşi programına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı. Eyüp Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda yazar Dücane Cündioğlu hoş, güzel ve neşeli söyleşide gençlerle bir araya geldi. Programa katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da konuşmasında okumanın önemine değinerek, “Kitap okumanın ne kadar faydalı olduğunu hepimiz biliyoruz. Okumak ve bilgi edinmek çok önemli. Nasıl bir avantaj sağladığını bildiğimiz için, biz belediye olarak yatırımlarımızı kültüre, sanata ve eğitime yaparak devam ediyoruz” dedi.