Eyüp Belediyesi ve Eyüp Müftülüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Eyüp Camii Meydanı programına, araştırmacı, yazar Ahmet Bulut konuk oldu. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programa katılan Ahmet Bulut, Kur’an-ı Kerim hakkında konuştu.

Eyüp Belediyesi tarafından cami meydanında gerçekleştirilen Sohbet Meclisi adlı programda araştırmacı, yazar Ahmet Bulut, Kur’an-ı Kerim’den bahsederken, “Bütün peygamberlerin insanlığa ulaştırmak istediği mesajın toplanmış ve taçlandırılmış olduğu yer Kuran-ı Kerim’dir. Bana sorarsanız Peygamber efendimizin en büyük mucizesi nedir diye? Size Kuran-ı Kerim’dir derim. Geçmiş ve gelecekten en büyük haberi veren, hayatlarımıza yön tayin eden ve rehber olan en büyük ve en doğru kaynak Kur’an-ı Kerim’dir” diye konuştu. Eyüp Belediyesi ve Eyüp Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Sohbet Meclisi’nde her gün farklı konularda sohbetler gerçekleştiriliyor. Eyüp Meydanı’na gelen ziyaretçiler Sohbet Meclisi’ni büyük bir ilgi ve dikkat ile takip ediyor.